Ζωντανά το γλέντι του Σ.Σ.Φ.Θ «ο Λεπενιώτης» στο Ραδιόφωνο της Π.Ο.Σ.Σ.

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις

Ζωντανά  το γλέντι του Σ.Σ.Φ.Θ «ο Λεπενιώτης» στο Ραδιόφωνο της Π.Ο.Σ.Σ.

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης, στα γραφεία του συλλόγου, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το νέο έτος. Επίσης, θα τελεστεί αγιασμός όπoυ θα παρευρίσκονται μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων καθώς και μέλη από το Δ.Σ. του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσσαλονίκης «η Ένωση». Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει το καθιερωμένο γλέντι του συλλόγου φοιτητών (ώρα 21:30), το οποίο πραγματοποιείται κάθε φορά στην κοπή της πίτας.

Η Ομοσπονδία, η οποία έχει καθιερώσει το τελευταίο διάστημα την απ'ευθείας αναμετάδοση χορών και γλεντιών των συλλόγων , δεν θα μπορούσε να μην αναλάβει και τη ζωντανή μετάδοση του γλεντιού (ώρα 21:30)που διοργανώνει ο σύλλογος των Σαρακατσαναίων φοιτητών της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι στο τραγούδι θα είναι ο κ. Γιάννης Γκόβαρης και ο Κών/νος Γαρέφης στο κλαρίνο ο Αλέξανδρος Τσουμάνης, στο λαούτο ο Δήμος Τυχάλας και στο ντέφι ο Σπύρος Τσουμάνης.

ΑΥΡΙΟ, ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Σ...ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ...!!!

Μοίρασε το