Απευθείας αναμετάδοση της εκδήλωσης του Συλλόγου Σαρακ. Φοιτητών Θεσσαλονίκης «ο Λεπενιώτης» και του χορού βράβευσης των πρωτοετών φοιτητών

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις

Απευθείας αναμετάδοση της εκδήλωσης του Συλλόγου Σαρακ. Φοιτητών Θεσσαλονίκης «ο Λεπενιώτης» και του χορού βράβευσης των πρωτοετών φοιτητών

Στην προσπάθεια που κάνει η Ομοσπονδία με σκοπό την άμεση προβολή των εκδηλώσεων των συλλόγων Σαρακατσαναίων μέσω του διαδικτύου (όπως το προηγούμενο Σάββατο στη γιορτή του Φλάμπουρα στη Βουλγαρία όπου μεταδόθηκε ηχητικά το γλέντι), εντάσσεται και η προσπάθεια που γίνεται για την απευθείας αναμετάδοση των δύο εκδηλώσεων που θα γίνουν υπό την οργάνωση του συλλόγου Σαρακατσαναίων φοιτητών Θεσσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα η επετειακή εκδήλωση του συλλόγου για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει μετά της 11:00 π.μ. και θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες την οποία μπορούν οι Σαρακατσαναίοι από όλη την Ελλάδα, που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν, να την παρακολουθήσουν μέσω του διαδικτύου (internet).
Αργότερα, το βράδυ της ίδιας ημέρας θα αναμεταδοθεί απευθείας, επίσης μέσω Live Streaming(ήχος και εικόνα), ο καθιερωμένος ετήσιος χορός βράβευσης των πρωτοετών φοιτητών του συλλόγου Σαρακατσαναίων φοιτητών Θεσσαλονίκης στην κάτω φοιτητική λέσχη του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Με τον ίδιο τρόπο, σε όσους βρίσκονται μακρυά και δεν θα μπορέσουν να γλεντήσουν μαζί μας, η Ομοσπονδία μέσω της προσπάθειας που καταβάλλει, θα τους προσφέρει τη χαρά να βρίσκονται, νοητά, στο γλέντι παρακολουθώντας το μέσω Live Streaming.

Για να παρακολουθήσετε ζωντά το γλέντι ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

http://sarakatsanos.listen2myradio.com/

Μοίρασε το