Απευθείας Τηλεοπτική Μετάδοση της εκδήλωσης της Σαρακατσάνικης πίτας «ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑ – ΜΠΟΥΚΒΑΛΑ 2019» στην Λάρισα. Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στις 11:00 - 14:00.

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Απευθείας Τηλεοπτική Μετάδοση της εκδήλωσης της Σαρακατσάνικης πίτας  «ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑ – ΜΠΟΥΚΒΑΛΑ  2019» στην Λάρισα. Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στις 11:00 - 14:00.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων σας ενημερώνει ότι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απευθείας η εκδήλωση της κοπής της Σαρακατσάνικης πίτας «ΒΑΣΙΛΟΚΛΟΥΡΑ – ΜΠΟΥΚΒΑΛΑ  2019»  στην Λάρισα.      Η απευθείας μετάδοσή του θα πραγματοποιηθεί στις 11:00π.μ.–14:00μ.μ. την Κυριακή 13/01/2019.

Η αναμετάδοση θα είναι συμπαραγωγή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων και του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Ν. Λάρισας «Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ», υπό την ευγενική χορηγία της  HELLAS SAT. Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ., οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τους τηλεοπτικούς σταθμούς που θα μεταδώσουν απευθείας την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Ν. Λάρισας .

• ATLAS TV για την Θεσσαλονίκη - Κεντρική Μακεδονία και στην τηλεοπτική ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ της    Digea  στην  COSMOTE
  • «ΑΧΕΛΩΟΣ TV» για την Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο
  • «TV1 ΗΠΕΙΡΟΣ» για την Ήπειρο και τα Ιόνια Νησιά.
  • «ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV» για τη Θεσσαλία και Σποράδες νήσους.
  • STAR TV  Βορείου Ελλάδας για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Για τους φίλους του Internet τα παραπάνω κανάλια θα μεταδίδουν  την εκδήλωση μέσω   live   streaming.

Συντονιστείτε για να σας ταξιδέψουμε στους δρόμους της παράδοσης.

Η μετάδοση είναι μία προσφορά της Π.Ο.Σ.Σ. και του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Ν. Λάρισας «Ο  ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ», για όλους τους φίλους της παράδοσης .

satellite television