Θεματικές Ενότητες για το 26ο Οργανωτικό Συνέδριο

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Θεματικές Ενότητες για το 26ο Οργανωτικό Συνέδριο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Σύλλογοι - μέλη της Π.Ο.Σ.Σ. που ενδιαφέρονται να κάνουν εισηγήσεις στο 26ο Οργανωτικό Συνέδριο που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, όπως  σας έχουμε ενημερώσει από τον μήνα Σεπτέμβριο στέλνοντας email στους Συλλόγους θα πρέπει να κυμανθούν στις παρακάτω Θεματικές Ενότητες:

1) Διοργάνωση Εκδηλώσεων από τους Συλλόγους και την Π.Ο.Σ.Σ
2) Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων και Περιφερειακά Ανταμώματα
3) Η Νεολαία και η Παράδοση
4) Τρόπος λειτουργίας Συλλόγων και Π.Ο.Σ.Σ
5) Καινοτόμες δράσεις από τους Συλλόγους και την Π.Ο.Σ.Σ
6) Επικοινωνία και τρόπος επικοινωνίας Συλλόγων και Π.Ο.Σ.Σ

Η καταλυτική προθεσμία κατάθεσης των εισηγήσεων στο Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Σ είναι η Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2019.στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι Θεματικοί άξονες, τούς οποίους ορίσαμε θεωρείται ουσιαστικής σημασίας με μοναδικό στόχο το 26ο Οργανωτικό Συνέδριο να είναι οργανωτικό και μόνο, δηλαδή να προτείνει χρήσιμα συμπεράσματα και ιδέες για την οργάνωση και λειτουργία των συλλόγων.

Τέλος να ενημερώσουμε, για τη σωστή προετοιμασία σας, ότι ο διαθέσιμος χρόνος για την ανάπτυξη και παρουσίαση της εισηγήσεώς σας κατά το Συνέδριο θα είναι μέγιστος δώδεκα λεπτά (12) ώστε να είναι σύντομος και όσο περιεκτικός γίνεται.

poss poster