Ομιλία π. Ανδ. Κονάνου "Γάμος: Ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί" Σταυραετός Σύλλογος Σαρακατσαναίων και Πανελλήνια Ομοσπονδία Σαρακατσαναίων.

Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Ομιλία π. Ανδ. Κονάνου

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί στο Ε.Π.Α.Λ Ευόσμου μια ακόμη κορυφαία ομιλία του λαοφιλούς, χαρισματικού και αγαπητού Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Ανδρέα Κονάνου με θέμα Γάμος: Ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί !!!

Και όπως πάντα μετά το πέρας της ομιλίας του θα ακολουθήσει διάλογος και ανοιχτή συζήτηση στη διάρκεια της οποίας ο π. Ανδρέας Κονάνος θα απαντήσει στις ερωτήσεις, θα λύσει απορίες, ανησυχίες και προβληματισμούς του κοινού και θα υπογράψει βιβλία του.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου και Υπεύθυνο Νεολαίας της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων κ. Γιάννη Φαρμάκη με την ομιλία του ο π. Ανδρέας Κονάνος θα εγκαινιάσει την έναρξη λειτουργίας του 1ου ενημερωτικού κύκλου του «Σαρακατσάνικου Σχολαρχείου». Πρόκειται για μια νέα μια νέα πρωτοβουλία του Συλλόγου με στόχο την ενημέρωση και την πληροφόρηση των μελών και των φίλων όχι μόνο του Συλλόγου αλλά και όλων των πολιτών σε θέματα Ιστορίας, Θρησκείας, Υγείας, Περιβάλλοντος, Διατροφής, Ψυχολογίας τα οποία θα προσκληθούν να αναπτύξουν διακεκριμένοι επιστήμονες.

Syl Kordeliou omilia pater andreas konanos poster