ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Σ. Σ. Ν Ημαθίας 'ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ' εκδρομή στο Βελιγράδι

Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Σ. Σ. Ν Ημαθίας 'ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ' εκδρομή στο Βελιγράδι

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Ημαθίας ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 13 Οκτωμβρίου 2018  έχουν ξεκινήσει οι πρόβες των χορευτικών τμημάτων για την περίοδο 2018-2019. Το παιδικό τμήμα στις 17:30 και το εφηβικό- ενηλίκων στις 18:30.

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Νικ. Ευαγγελά 11 στην Αλεξάνδρεια.
Χοροδιδάκαλος όλων των τμημάτων για μια ακόμη χρονιά είναι ο κ. Γεώργιος Μπούρας απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Λώλο Ιωάννη 6948 755009.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν Ημαθίας 'Οι ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ' στα πλαίσια σύσφιξης των σχέσεων των μελών του και όχι μόνο, διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στο Βελιγράδι. Η αναχώρηση θα γίνει την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στις 22:30 από τα γραφεία του Συλλόγου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου το βράδυ. Το κόστος της εκδρομής είναι 110 ευρώ και περιλαμβάνει την μεταφορά με λεωφορείο και την συνοδεία ξεναγού, την διαμονή 2 βραδιών σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στο κέντρο της πόλης καθώς και πρωινό.
Για συμμετοχή στην εκδρομή και περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλ.

Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου.

Syl Imathias Ekdromi Veligradi poster