Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.)

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020. Υπογράφει σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.)

Σκοπός του συγκεκριμένου μνημονίου συνεργασίας είναι μία πολύ-επιστημονική συνεργασία, που θα επιτρέπει την ανταλλαγή επιστημονικών γνώσεων αναφορικά με τη Σαρακατσάνικη πολιτιστική κληρονομιά στον τομέα του λαϊκού πολιτισμού, την εκπόνηση διατριβών, την οργάνωση σεμιναρίων / ημερίδων / συνεδρίων και άλλων δράσεων.

Στην τρίτη φωτογραφία, από δεξιά προς τα αριστερά:
Χαράλαμπος Τσορμπατζούδης, Αντιπρόεδρος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσ/νίκης, Γιάννης Βράμπας, Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, Σεραφείμ Αλεξίου, Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσ/νίκης, Στέλλα Δούκα, Καθηγήτρια Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσ/νίκης, Γεώργιος Τζέτζης, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσ/νίκης, Κοσμάς Χριστούλας, ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ Σ.Ε.Φ.Α.Α.- Α.Π.Θ., Γεώργιος Μουτσιάνας, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Ο.Σ.Σ., Ιωάννης Φαρμάκης, Γενικός Γραμματέας Π.Ο.Σ.Σ., Παντελεήμων Μπακιρτζόγλου, Γραμματέας Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσ/νίκης, Αχιλλέας Τιμπλαλέξης, ιδιοκτήτης κατασκηνώσεων Yuppi Camp, Γεώργιος Λυκεσάς, Αν. Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσ/νίκης, Χριστίνα Ευαγγελινού, Καθηγήτρια Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, Νανά Μηνοβιούδη, Γραμματεία Σ.Ε.Φ.Α.Α.- Α.Π.Θ., Κωνσταντίνος Χατζηνικολάου, Ε.Δ.Ι.Π. Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσ/νίκης, Γεώργιος Γρούϊος, Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσ/νίκης, Θωμάς Μεταξάς, Αν. Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσ/νίκης, Ελένη Σεμαλτιανού, Ε.Ε.Π. Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσ/νίκης.