Προσκλητήριο από την επιτροπή του Συλλαλητηρίου στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης 6/6/2018

Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Προσκλητήριο από την επιτροπή του Συλλαλητηρίου στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης   6/6/2018

Αύριο Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30, στην Κεντρική Πλατεία του ΛΑΓΚΑΔΑ Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση για το θέμα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.

Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι η ‘’ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ’’.

Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.) έχοντας τον συντονισμό και την ευθύνη της εκδήλωσης, εκπροσωπώντας την επιτροπή των Συλλαλητηρίων , καλούμε όλους τούς φίλους της παράδοσης και του πολιτισμού και όχι μόνο, να δώσουν το βροντερό παρόν στην συγκέντρωση.

Ως Σαρακατσαναίοι ήμασταν πρωτοπόροι και δηλώσαμε παρόν σε όλους τους αγώνες του Ελληνικού Έθνους για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων. Με τον Κατσαντώνη, τον Γέρο Δίπλα, τον Καραϊσκάκη, τον Λιακατά, τον Λεπενιώτη, τον Χασιώτη, τον Κώστα Γαρέφη, και άλλους πολλούς. Κρατήσαμε και θα συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά τον φλάμπουρα με τις ορθόδοξες χριστιανικές, και ηθικές διαχρονικές μας αξίες.

Δεν σταματάμε να προβάλλουμε, να υπερασπιζόμαστε και να αγωνιζόμαστε για τη δίκαιη και αδιαπραγμάτευτη θέση της μη παράδοσης του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και της ιστορίας της χώρας μας. Τετάρτη 6 Ιουνίου καθήκον όλων μας να βρισκόμαστε στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά για να φωνάξουμε όλοι μαζί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήταν είναι και θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Καλούμε όλους τους Σαρακατσάνους του Ν. Θεσσαλονίκης να ενωθούν μαζί μας, την Τετάρτη 6/6 και ώρα 19.30 στην κεντρική πλατεία  στον Λαγκαδά για μαζικό  συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.

Μοίρασε το