ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ  ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΑ  ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ

Η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει την ΠΑΡΑΓΩΓΗ του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων ( Π.Ο.Σ.Σ  ) , με χρηματοδότη τον Δήμο Αγράφων, για την ζωή και το έργου του ήρωα ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ, αναζητά εθελοντές ηθοποιούς και κομπάρσους, που θα ήθελαν να συμμετέχουν στα γυρίσματα της ταινίας τα οποία θα γίνουν  τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 στους χώρους που έδρασε ο Σταυραετός των Αγράφων . Για τις ακριβείς ημερομηνίες θα σας ενημερώσουμε εν ευθέτω χρόνο !

Για την παραγωγή ωστόσο θα χρειαστούμε από ανθρώπινο δυναμικό τις εξής κατηγορίες εθελοντών:

  1. Εθελοντές Ηθοποιούς

Οι εθελοντές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν για κάποιους ρόλους ,  θα θέλαμε να παρακαλέσουμε  να μας αποστείλουν φωτογραφίες ή βίντεο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Οι ρόλοι  θα αφορούν τόσο  βασικούς χαρακτήρες όσο και δεύτερους ρόλους.

  1. Εθελοντές- Κομπάρσοι

 Επίσης όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην βοηθητική ομάδα των κομπάρσων, που θα αποτελέσουν τις ομάδες των Κλεφτών και των Τουρκαλβανών θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Αυτοί οι εθελοντές πρέπει να μπορούν και να “πολεμήσουν” μεταξύ τους , καθώς επίσης θα ήταν επιθυμητό να έχουν και τις φορεσιές τους και τα πολεμικά τους όπλα ( οι κλέφτες ) .

 Όσοι εθελοντές θέλουν και μπορούν να παίξουν τους Τουρκαλβανούς θα θέλαμε να μας στείλουν και τα νούμερα τους για τις στολές.

POSS Documentary Casting ph01 POSS Documentary Casting ph02

Μοίρασε το