Χοροί που θα χορεύουν στο 39ο Αντάμωμα

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Χοροί που θα χορεύουν στο 39ο Αντάμωμα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι οι χοροί που θα χορεύουν στο 39ο Αντάμωμα είναι οι εξής :

1.Στα τρία (στο Περτούλι στα Λιβάδια)  2. Κατσα ( Λιάκαινα) 3.Τσάμικο αργό ( Εγώ ήμουνα το αντίκλαρο)  4. Σταυρωτος ( Θύμιος, Ποιος Ελατος κρατάει δροσιά)  5. Γυναικείος (Απάνω στη τριανταφυλλιά).  6. Τσάμικο Γρήγορο ( Κατσαντώνης)  7. Κτσάδικο (Τα μαύρα τα κλεφτόπουλα)  8. Συρτό (που πας βρε χελιδόνι μου)- 9.Τρανός χορός( μια κόρη μια Αγραφιώτισσα κλπ)

Παρακαλούνται όλοι οι χοροδιδάσκαλοι να ενημερώσουν τους χορευτές για τους χορούς, να επισημάνουν κ να προσέξουν τη σωστή παρουσία τους σε σχέση με τις φορεσιές για την εμφάνιση των χορευτών. Θα παρακαλούσαμε επίσης να ενημερωθούν τα μέλη των συλλόγων να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στο καραβάνι το οποίο θα καλυφθεί από το cosmote history κ από την εκπομπή του κ Μυλωνά "από τόπο σε τόπο" Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά το πέρας του Ανταμώματος κ ώρα 4.00μμ θα γίνει κάλυψη των Σαρακατσάνικων χορών κ τραγουδιών από την εκπομπή του κ Μυλωνά "Από τόπο σε τόπο " .Θα θέλαμε όλους τους συλλόγους κ αν αυτό είναι εφικτό να παραμείνουν κ να πάρουν μέρος σε αυτό

Για πληροφορίες κ συμμετοχές : Σοφία Κωστούλα-Βλόντζου Ειδ. Γραμματέας ΠΟΣΣ-Αντιπρόεδρος Συλ. Σαρακατσαναίων Τρικάλων Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής-Χοροδιδάσκαλος Τηλ 6956306059

POSS 39 antamwma xwroi poster