Απευθείας Τηλεοπτική Μετάδοση σε Ελλάδα και Εξωτερικό του 38ου Πανελλήνιου Ανταμώματος Σαρακατσαναίων

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων σας ενημερώνει ότι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απευθείας η κεντρική εκδήλωση του 38ου Πανελληνίου Ανταμώματος Σαρακατσαναίων. Η απευθείας μετάδοσή του θα πραγματοποιηθεί στις 10:45 – 14:00 μ.μ. την Κυριακή 24/06/2018.

Η αναμετάδοση θα είναι συμπαραγωγή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων με το Θεσσαλία TV. Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τον Δορυφόρο: Hellas sat 2 @39 downlink freq: 11078,250 V Symbol rate: 3,333 FEC:3/4 Modulation DVBS 4:2:0 για την δωρεάν χρήση (για μια ακόμη χρονιά) του δορυφόρου. Οι τηλεοπτικοί, αλλά και οι δικτυακοί σταθμοί που θα μεταδώσουν απευθείας το 38ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στο Περτούλι είναι:

• «TV1 ΗΠΕΙΡΟΣ»για την Ήπειρο και στην τηλεοπτική ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΤΕ ΤV. gr
  • «ATLAS TV»για την Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη atlastv.gr
  • «ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV» για τη Θεσσαλία thessaliatv.gr
  • «ΑΧΕΛΩΟΣ TV»για την Δυτική Ελλάδα acheloostv.gr

«STAR Β.ΕΛΛΑΔΟΣ» για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα μεταδώσουν μαγνητοσκοπημένα την εκδήλωση του Ανταμώματος σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν εγκαίρως. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που θα μεταδώσουν απευθείας το 38ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στο Περτούλι είναι:

STUDIO 3 -ΦΑΡΟΣ       F M 92.7       ΙΩΑΝΝΙΝΑ

www.studio3,gr

Συντονιστείτε στους δέκτες σας την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 για να σας ταξιδέψουμε στους δρόμους της παράδοσης.

Η μετάδοση είναι μία προσφορά της Π.Ο.Σ.Σ. για όλους τους Σαρακατσαναίους και τους φίλους της παράδοσης μας.

zontani metadosi poster