Σύσκεψη του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. με τους συλλόγους της Θεσσαλίας

Σάββατο, 21 Απριλίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Σύσκεψη του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. με τους συλλόγους της Θεσσαλίας

Το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας σύσκεψη ανάμεσα στο Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. και των Συλλόγων Σαρακατσάνων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Το παρών έδωσαν οι Σύλλογοι Σαρακατσάνων Αγιάς, Ελασσόνας, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Φαρσάλων.

Όπως ήταν αναμενόμενο κύριο θέμα συζήτησης ήταν η διοργάνωση του 32ου Πανελληνίου Ανταμώματος στο Περτούλι Τρικάλων που οργανώνει η Π.Ο.Σ.Σ. στις 22-23-24 Ιουνίου 2012 με την πολύτιμη βοήθεια του τοπικού Συλλόγου Σαρακατσάνων Τρικάλων αλλά και των υπολοίπων Συλλόγων της περιφέρειας που έδωσαν το παρών στη σύσκεψη και εξέφρασαν την στηριξή τους σ' αυτήν την προσπάθεια.

Στη σύσκεψη αναλύθηκε από τον Πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Σ. Μουτσιάνα Γεώργιο το πλάνο του νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για την διετία 2012-2014. Τέλος το νέο Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. άκουσε τα πρόβληματα των Σύλλογων της Θεσσαλίας αλλά και τις προτάσεις τους και ορίστικε ένα πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. και των Συλλόγων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το νέο Δ.Σ. Π.ΟΣ.Σ. στην προσπάθεια του να βρεθεί κοντά στους Συλλόγους θα πραγματοποιήσει αντίστοιχες συσκέψεις σε όλες της περιφέρειες όπου υπάρχουν Σύλλογοι Σαρακατσάνων με την επόμενη σύσκεψη με τους Συλλόγους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να έχει οριστεί για τις 12 Μαίου 2012 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ξάνθης