Σύλλογος Σαρακατσαναίων Επαρχίας Θήβας ″ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ″

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Σύλλογος Σαρακατσαναίων Επαρχίας Θήβας ″ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ″

Τη Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2017, τον κορυφαίο θεσμό για την πόλη του Πίνδαρου τη ΘΗΒΑ, που κρατούν ζωντανή τη παράδοση και τις αξίες στο πέρασμα του χρόνου, ο Σύλλογος έλαβε μέρος στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Συγκροτημάτων στο Θέατρο Μοσχοποδίου με το χορευτικό του τμήμα, χορεύοντας με ζωντανή μουσική τραγούδια από τον Σαρακατσάνο τραγουδιστή Γιώργο Χατζή. Έλαβαν μέρος σύλλογοι της πόλεως μας, αλλά και από άλλες περιοχές, όπως :

• Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΛΑΪΟΣ» ΘΗΒΑΣ
  • Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΣΙΔΕΣ»ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • Ο ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ «ΤΟ ΡΟΔΟ»
  • Η ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους Συλλόγους και τους χοροδιδασκάλους τους. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλα τα παιδιά του χορευτικού μας που έλαβαν μέρος σ΄ αυτή τη μεγάλη γιορτή του πολιτισμού, για την εξαιρετική εμφάνισή τους και δικαιολογημένα εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο .Επίσης τον χοροδιδάσκαλό τους κ. Νίκο Μπαλιάμη και τον Σαρακατσάνο τραγουδιστή μας τον κ. Γιώργο Χατζή για την πολύτιμη προσφορά του.