Συντονιστείτε στο «ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ»

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Συντονιστείτε στο «ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ»

Σας ενημερώνουμε ότι, αύριο, 13 Δεκεμβρίου και ώρα 15:30, η κ. Σπανού Σοφία θα φιλοξενήσει στην εκπομπή της θεματολογία ειδικά αφιερωμένη στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

Η εκδήλωση αυτή, για χάρη υπενθύμισης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με όλους τους παρευρισκομένους η εκδήλωση ήταν πολύ επιτυχημένη, ξεπερνώντας τα 600 άτομα τα οποία την παρακολούθησαν.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό ότι το «ΘΕΣΣΑΛΙΑ TΗΛΕΟΡΑΣΗ» είναι από τους κύριους χορηγούς επικοινωνίας της Ομοσπονδίας μας στηρίζοντας το έργο της σε πολλές περιπτώσεις, όπως το περασμένο καλοκαίρι όπου ήταν το κανάλι που διηύθυνε την παραγωγή και έδωσε την εικόνα του πανελληνίου ανταμώματος σε πολλά κανάλια ανά την Ελλάδα.

Επίσης, το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διεύθυνση του καναλιού για την αυριανή εκπομπή όπως επίσης και για την πολύ συχνή φιλοξενία ατόμων αλλά και συζητήσεων που έχουν ως απόρροια την προβολή των Σαρακατσαναίων, και συγκεκριμένα σε μια περιοχή όπου συγκεντρώνεται πολύ μεγάλος αριθμός πληθυσμού του σαρακατσάνικου συναφιού.