Συνάντηση Π.Ο.Σ.Σ.με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Συνάντηση Π.Ο.Σ.Σ.με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Την Πέμπτη 17/05/2012, κλιμάκιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κο. Κωνσταντίνο Αγοραστό.Το θέμα που κυριάρχησε της συζήτησης ήταν οι προετοιμασίες για το 32ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στα Περτουλιώτικα λιβάδια, στις 22, 23 και 24 Ιουνίου 2012.

Η Π.Ο.Σ.Σ. διενεργεί φέτος μια προσπάθεια, ώστε στο φετινό Αντάμωμα να πραγματοποιηθούν τριήμερες εκδηλώσεις στα λιβάδια που θα αναδεικνύουν την παράδοση και με τις οποίες η δομή του θα ανανεωθεί πλήρως. Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί φέτος στον "εθελοντισμό", καθώς αυτός αποτελεί το στοιχείο στο οποίο θα στηριχτεί το Αντάμωμα. Ενώ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Ανταμώματος, στις 22 και 23 Ιουνίου θα διεξαχθεί και το 1ο Παγκόσμιο Αντάμωμα Σαρακατσάνικης Νεολαίας.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Aντιπεριφερειάρχη κο. Μιχαλάκη Χρήστο, το δήμαρχο κο. Κουφογάζο Κωνσταντίνο και τον αντιδήμαρχο Αιθήκων κο. Πλαβό Αθανάσιο, καθώς και με άλλους τοπικούς φορείς, όπως το δασάρχη κο. Χασάναγα Νικόλαο, με τους οποίους και επισκέφθηκαν τα λιβάδια για την επίλυση πρακτικών θεμάτων. Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους αυτούς τους ανθρώπους για την άριστη συνεργασία και την στήριξη τους για τη διοργάνωση του Ανταμώματος των Σαρακατσαναίων στο Περτούλι.