Συγχαρητήριο μήνυμα του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. στο σύλλογο Σαρακατσαναίων Θήβας "Τα Κονάκια"

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. στο σύλλογο Σαρακατσαναίων Θήβας

Το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων συγχαίρει θερμά το σύλλογο Σαρακατσαναίων της Θήβας και τους αθλητές του για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν στον χώρο του αθλητισμού.Επίσης, τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. θέλουν να συγχαρούν το Δ.Σ. του συλλόγου για την πολύ σπουδαία δουλειά που κάνουν τόσο για την συνέχιση

και την ανάδειξη του συναφιού μας, μέσα από χορούς, εκδηλώσεις κ.ά. όσο και για τις δραστηριότητες που αναλαμβάνει πέρα από τον καθιερωμένο χώρο της παράδοσης (διαθέτει ακόμη σκακιστικό τμήμα και τμήμα εθελοντισμού).
Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 ολοκληρώθηκαν οι ετήσιοι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος Α΄ ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών που πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου Αττικής. Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Θήβας "Τα Κονάκια" κατέλαβε την 1η θέση στο ομαδικό(κ.Κωστόπουλο Α., κ.Καβάλο Α. και κ.Δημητρίου Δ.) αλλά και την 1η και την 3η θέση σε ατομικό επίπεδο του σύνθετου τόξου(ο κ.Καβάλος Α. με 133 πόντους κατέλαβε την 1η θέση και ο κ. Κωστόπουλος Α. την 3η θέση). Με τις επιδόσεις αυτές το όνομα του συλλόγου ανέβηκε στις πρώτες θέσεις της Ελληνικής Φίλαθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΕΦΟΤ).
Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο σύλλογος της Θήβας αποτελεί τον πιο πολυδύναμο σύλλογο στην Ελλάδα στο παιδικό τμήμα με σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια στηρίζοντας έτσι τον μαζικό αθλητισμό αλλά και τον πρωταθλητισμό στο άθλημα της τοξοβολίας στη πόλη των Θηβών.

Οι αθλητές του συλλόγου μας στην 1η θέση με τις κόκκινες εμφανίσεις.
Από αριστερά: 1. Κωστόπουλος  2. Καβάλος 3. Δημητρίου