Ευχαριστήρια Επιστολή του Πανελλαδικού Σ. Σ. Αττικής – Πειραιώς «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ» στους συντελεστές της Μπουκβάλας 2018

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Το Δ.Σ του Πανελλαδικού Συλλόγου Σαρακατσαναίων Αττικής – Πειραιώς «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συντελεστές των διήμερων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα, για την εκδήλωση κοπής πίτας των Συλλόγων Σαρακατσαναίων Ελλάδος σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων και σημείωσε τεράστια επιτυχία ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Ευχαριστούμε θερμά

Τον Αιδεσιμολογιότατο πατέρα Χρήστο του Ιερού Μητροπολιτικού ναού Παναγία Αμαρουσίου για την τιμή να ευλογήσει την Βασιλόκλουρα .

Τον Σαρακατσάνο Υφυπουργό Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων κ. Βασίλειο Κόκκαλη, τον Σαρακατσάνο πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Κατσαρό, τον Σαρακατσάνο πρώην Υπουργό κ. Γεώργιο Σούρλα.

Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων τον πρόεδρο κ. Μουτσιάνα Γεώργιο και όλο το Δ.Σ.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γεώργιο Πατούλη, την Διεύθυνση Πολιτισμού και Άθλησης του Δήμου Αμαρουσίου.

Τον Σαρακατσάνο Δήμαρχο Πεντέλης και πρόεδρο Σαρακατσαναίων Πεντελικού Όρους κ. Δημήτριο Στεργίου – Καψάλη.

Τον Επίτιμο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Στρατηγό Ε.Α Κων/νο Ζιαζιά.

Τον Αγροτικό Παραγωγικό συνεταιρισμό Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ».

Την οργανωτική επιτροπή των εκδηλώσεων

Τον χοροδιδάσκαλο του συλλόγου μας κ. Τσαπρούνη Κώστα

Τον Αρχαιολόγο και συντονιστή του δρώμενου κ. Νικόλαο Καλτσά.

Την κα. Ασπασία Μπούρχα για την έκθεση ζωγραφικής από τη ζωή των Σαρακατσαναίων , η οποία και έλαβε χώρα στο χώρο της εκδήλωσης.

Τον κ. Βασίλειο Ζυγογιάννη , και την κα. Κατερίνα Καλτσά.

Τους Καλλιτέχνες

Τραγούδι: Ανδριάνα Μόκα , Ιωάννα Τσαούση, Μίλτος Αλαφροπάτης, Τέλης Λιάκος, Νίκος Καλαμίδας, Νίκος Λαδιάς, Σπύρος Γιαννιός.

Κλαρίνο: Τσουμάνης Αλέξανδρος

Λαούτο: Σμάνης Βασίλειος

Βιολί: Κατσούλης Δημήτριος

Φλογέρα- Κρουστά: Νιάρχος Νικόλαος

Το τμήμα γερόντων του Συλλόγου μας.

Τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου μας.

Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα. Ασπασία Μπούρχα και τον κ. Αθανάσιο Σιαμουρέλη για το συντονισμό και παρουσίαση της εκδήλωσης.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους Σαρακατσαναίων που παρευρέθηκαν με χορευτικά τμήματα στην εκδήλωση αυτή, με αντιπροσωπείες των Διοικητικών τους Συμβουλίων όπως και όλους τους Σαρακατσάνους και φίλους των Σαρακατσάνων που ταξίδεψαν από διάφορες περιοχές της Ελλάδος για να στηρίξουν την εκδήλωση.

Να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς, μικρούς και μεγάλους, των οποίων η συμβολή ήταν καθοριστική για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Οι Χορηγοί μας

Πολλές ευχαριστίες εκφράζουμε ιδιαίτερα στους μεγάλους χορηγούς που συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε:

α. ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ.

β. Τον Δήμο Αμαρουσίου.

γ. Την τεχνική εταιρεία Mp Τek και τον κ. Πέτρο Μάμαλη.

δ. Τον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και τον πρόεδρο του Ιωάννη Κίτσιο.

ε. Την κατασκευαστική εταιρεία ΑΣΚ Αφοί Σ. Καράμπα.
στ. Την βιοτεχνία πλεκτών ΖΥΓΟΥΡΗΣ και τον κ. Ευάγγελο Ζυγούρη.
ζ. Την επιχείρηση ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ – ΣΙΔΗΡΟΥ και τον κ. Σπύρο Κουτσουπιά.

η. Ψητοπωλείο ΛΙΣΓΑΡΑΣ στην Ελευσίνα.

θ. Λογιστικό – Φοροτεχνικό Γραφείο της κας. Άννας Μπαλλά.

ι. Δικτυακό MARKETING και την κα Αγγελική Σκοτίδα.

ια. Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις TOKALIS, στην Ν. Αγχίαλο Μαγνησίας.

ιβ. Κατάστημα τεντών ΤΖΙΜΗΣ και τον κ. Δημήτριο Αργύρη.

ιγ. Εργοστάσιο Ζαχαροπλαστικής ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ.

ιδ. Το κατάστημα ειδών υγιεινής – χρώματα, εργαλεία ΒΕΝΙΕΡΗΣ Designs.

ιε. Τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας «Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ».

ιστ. Τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου «ΟΙ ΤΣΕΛΙΓΚΑΔΕΣ»

ιζ. Τον Αλέξανδρο Κόκκαλη του Δήμου Αμαρουσίου.
Τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθ’ όλη τη διάρκεια των διήμερων εκδηλώσεων καθώς επίσης τον απλό φίλο των Σαρακατσαναίων, οι οποίοι πιστεύουμε ότι εμπλούτισαν τις γνώσεις τους και αγάπησαν τη σαρακατσάνικη παράδοση και τους Σαρακατσαναίους, συνέβαλαν δε στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης .

Με εκτίμηση Το Δ.Σ

Syl Attikis Peiraios eyxaristiria epistoli boukvala 2018 poster