Επίσκεψη της Π.Ο.Σ.Σ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Επίσκεψη της Π.Ο.Σ.Σ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 κλιμάκιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων υπό τον πρόεδρο κ. Μουτσιάνα Γεώργιο και τους κ. Βασιλούδη Χρήστο, Καρυώτη Αθανάσιο και Γκόγκο Γεώργιο, πραγματοποίησε επίσκεψη στο κτίριο της Περιφέρειας Kεντρικής Μακεδονίας όπου είχαν προγραμματισμένη συνάντηση με τον περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη και με τον αναπληρωτή περιφερειάρχη κ. Διονύση Ψωμιάδη.

Λίγες μέρες πριν, υπήρξε συνάντηση του κλιμακίου της Π.Ο.Σ.Σ. με τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κ. Τζιτζικώστα Απόστολο.
Σκοπός των συνάντήσεων αυτών ήταν το διοικητικό συμβούλιο να θέσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία, κυρίως οικονομικά, και πώς αυτά μπορούν, αν όχι να ξεπεραστούν, τουλάχιστον να αντιμετωπιστούν. Σε αυτήν την κατεύθυνση τα μέλη της Ομοσπονδίας ζήτησαν να κινηθεί η Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, γνωρίζοντας ωστόσο την πολύ κακή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλεθει η περιφέρεια. Επίσης, ζητήθηκε η συνδρομή και η αιγίδα της Περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας στην εκδήλωση που θα διοργανωσει η Π.Ο.Σ.Σ. για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Μακεδονίας μας και της Θεσσαλονίκης, η οποία θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Τέλος, να υπογραμμίσουμε ότι η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ευχάριστο. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους η συμπάθεια που τρέφει ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης για τους Σαρακατσαναίους ο οποίος υποσχέθηκε να βοηθήσει την Ομοσπονδία μας με όποιο τρόπο μπορεί και διαθέτει, όπως επίσης και η αδελφική αγάπη του κ. Τζιτζικώστα για το συνάφι μας, ο οποίος δίνει το παρόν του σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούν οι σύλλογοι Σαρακατσαναίων .