Επίσκεψη κλιμακίου του Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Σ. στα γραφεία του Σ. Σ. Επ. Θήβας

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

Επίσκεψη κλιμακίου του Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Σ. στα γραφεία του Σ. Σ. Επ. Θήβας

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων πιστεύει πως οι κατά τόπους σύλλογοι Σαρακατσαναίων διενεργούν μια σημαντική προσπάθεια, όσον αφορά τη διάσωση και διάδοση της Σαρακατσάνικης Παράδοσης, αντιμετωπίζοντας αρκετές, καθημερινές δυσκολίες. Γι' αυτόν το λόγο, θεωρεί πως η Ομοσπονδία θα πρέπει να βρίσκεται στο πλάι τους, αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε τους προσπάθεια καθώς και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Στο πλαίσιο αυτό και στην προσπάθειά του να βρεθεί κοντά στους Συλλόγους, πραγματοποιεί συσκέψεις σε όλες τις περιφέρειες, όπου υπάρχουν σύλλογοι Σαρακατσαναίων. Εκτός των περιφερειακών (γεωγραφικά) συσκέψεων, επισκέπτεται και μεμονωμένα κάθε Σαρακατσάνικο σύλλογο ανά την Ελλάδα.

Επισκέπτοντας τον σύλλογο Θήβας, στο παραδοσιακό κονάκι και στα γραφεία που διατηρεί, άκουσε τα προβλήματά τους, τις απόψεις και τις προτάσεις τους και όρισαν από κοινού ένα πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ τους. Στο σημείο αυτό, πρέπει να τονιστεί ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος Σαρακατσαναίων υποδέχτηκε και ξενάγησε σε φιλικότατο και ευχάριστο κλίμα το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. το οποίο διατηρήθηκε καθ' όλη τη διάρκεια της συνάντησης

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ευχαριστεί θερμά τον σύλλογο Σαρακατσαναίων Θήβας, για την άριστη αυτή φιλοξενία.

Μοίρασε το