Δηλώσεις Συμμετοχής στους αγώνες ποδοσφαίρου, χορευτικού

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Δηλώσεις Συμμετοχής στους αγώνες ποδοσφαίρου, χορευτικού

Παρακαλούνται όλοι οι Σύλλογοι Σαρακατσαναίων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθούν στα Περτουλιώτικα λιβάδια, στα πλαίσια του 1ου Παγκόσμιου Ανταμώματος Σαρακατσάνικης Νεολαίας να επικοινωνήσουν με τον κ. Παππά Κων/νο (τηλ. 6944735657). Επιπλέον, παρακαλουνταί οι σύλλογοι που θα συμμετάσχουν στους ποδοσφαιρικούς αγώνες να ενημερώσουν εάν η ομάδα που θα τους εκπροχωπήσει είναι παιδική, εφηβική ή ενηλίκων.

Επίσης, παρακαλούνται όλοι οι σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του 32ου Ανταμώματος να δηλώσουν την συμμετοχή του χορευτικού τους (παιδικά τμήματα, εφηβικά ή ενηλίκων), να ορίσουν έναν Υπεύθυνο Επικοιωνίας από το σύλλογό τους, ένα τηλέφωνο και ένα e-mail για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Βασιλούδη Χρήστο (τηλ. 6945792596)