Δηλώσεις Συμμετοχής Νέων καλλιτεχνών στο 2ο Φεστιβάλ νεολαίας

Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Δηλώσεις Συμμετοχής Νέων καλλιτεχνών στο 2ο Φεστιβάλ νεολαίας

Στα πλαίσια του 33ου Πανελλήνιου Ανταμώματος Σαρακατσαναίων στο Περτούλι διοργανώνεται φέτος από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων και το 2ο  Φεστιβάλ Σαρακατσάνικης Νεολαίας.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στα Περτουλιώτικα λιβάδια και θα περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις, μέσω των οποίων η νέα γενιά των Σαρακατσαναίων θα είναι σε θέση να γνωρίσει στοιχεία της παράδοσής της, να ανταλλάξει απόψεις και προβληματισμούς, καθώς και να ψυχαγωγηθεί.

Κύριος σκοπός αυτού είναι η ανάδειξη νέων Σαρακατσάνων καλλιτεχνών, μουσικών και τραγουδιστών. Η Π.Ο.Σ.Σ. πραγματοποίησε μία προσπάθεια να εντοπίσει και να προσκαλέσει στο γλέντι αυτό όσα περισσότερα νεαρά Σαρακατσανόπουλα ασχολούνται με την παραδοσιακή μουσική και το τραγούδι. Πιθανόν όμως, να υπάρχουν και νεαροί Σαρακατσάνοι καλλιτέχνες που δεν εντοπίστηκαν και συνεπώς δεν προσκλήθηκαν, παρακαλούνται εάν το επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα:

6945792596 Βασιλούδης Χρήστος

6978544394 Καρατάσου Ειρήνη