Δηλώσεις Συμμετοχής Νέων καλλιτεχνών στο γλέντι νεολαίας

Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Δηλώσεις Συμμετοχής Νέων καλλιτεχνών στο γλέντι νεολαίας

Στα πλαίσια του 32ου Πανελλήνιου Ανταμώματος Σαρακατσαναίων στο Περτούλι διοργανώνεται φέτος από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων και το πρώτο Παγκόσμιο Αντάμωμα Σαρακατσάνικης Νεολαίας (διήμερο).

Το διήμερο αυτό Αντάμωμα θα πραγματοποιηθεί στα Περτουλιώτικα λιβάδια και θα περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις, μέσω των οποίων η νέα γενιά των Σαρακατσαναίων θα είναι σε θέση να γνωρίσει στοιχεία της παράδοσής της, να ανταλλάξει απόψεις και προβληματισμούς, καθώς και να ψυχαγωγηθεί. Μία από τις εκδηλώσεις αυτές είναι και το Γλέντι Νεολαίας που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου. Κύριος σκοπός αυτού είναι η ανάδειξη νέων Σαρακατσάνων καλλιτεχνών, μουσικών και τραγουδιστών. Η Π.Ο.Σ.Σ. πραγματοποίησε μία προσπάθεια να εντοπίσει και να προσκαλέσει στο γλέντι αυτό όσα περισσότερα νεαρά Σαρακατσανάκια ασχολούνται με την παραδοσιακή μουσική και το τραγούδι. Πιθανόν όμως, να υπάρχουν και νεαροί Σαρακατσάνοι καλλιτέχνες που δεν εντοπίστηκαν και συνεπώς δεν προσκλήθηκαν, παρακαλούνται εάν το επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλ:

6945792596 Βασιλούδης Χρήστος

6978544394 Καρατάσιου Ειρήνη