Ανακοινώσεις

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ. ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ MEGA ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ. ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ MEGA ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Ανιστόρητες, σε εκείνο το βαθμό, ώστε να μοιάζουν με …εμπαθείς,οι απόψεις για τους Σαρακατσαναίους του καθηγητή Γ. Γραμματικάκη στην εκπομπή του MEGA «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» του κυρίου Σταύρου Θεοδωράκη.

ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ

Σάββατο, 25 Μαΐου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ

Σε ανασύνθεση του Δ.Σ. της ΠΟΣΣ προχώρησαν τα μέλη του ύστερα από παραίτηση που υπέβαλε η κ. Μαρία Ζαραλή στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μουτσιάνα Γεώργιο, για προσωπικούς, οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους που δεν τις επιτρέπουν να συνεχίσει τη συμμετοχή της στο έργο της ΠΟΣΣ.

28, 29 και 30 ΙΟΥΝΙΟΥ: 33ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ

Σάββατο, 18 Μαΐου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

28, 29 και 30 ΙΟΥΝΙΟΥ: 33ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων διοργανώνει το 33ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στα Περτουλιώτικα λιβάδια. Και αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθεί τριήμερο εκδηλώσεων όπως έχουμε υποσχεθεί. Ξεκινάμε την Παρασκευή με το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας και Νέων Καλλιτεχνών Ελλάδας και Διασποράς και συνεχίζουμε με τα έθιμα της Σαρακατσάνικης χαράς, που θα διαρκέσουν όλο το τριήμερο, καθώς και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις όπως αθλοπαιδίες και διάφορα έθιμα των Σαρακατσαναίων.

Η Εφημερίδα "ΗΧΩ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΩΝ" στην Σύγχρονη Εποχή

Τρίτη, 14 Μαΐου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Η Εφημερίδα

Η προετοιμασία της ΠΟΣΣ να εμφανίσει στο Διαδίκτυο τη δική της Ηλεκτρονική Εφημερίδα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και πολύ σύντομα  η αμφίδρομη ενημέρωση θα είναι γεγονός!

Δεν χρειάζεται να είσαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι για να γίνετε πολύτιμοι ανταποκριτές μας. Ετοιμαστείτε να μας στέλνετε τις σκέψεις, τις προτάσεις, τις ιδέες σας.. Τις παρατηρήσεις σας.

Η Π.Ο.Σ.Σ. τιμά τον Σαρακατσάνο Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη

Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Η Π.Ο.Σ.Σ. τιμά τον Σαρακατσάνο Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα έγινε τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, η εκδήλωση μνήμης για τον Αρχιστράτηγο Γ. Καραϊσκάκη στο χωριό του το Μαυρομμάτι Καρδίτσας, ιστορική έδρα του Δήμου Μουζακίου, με την συμμετοχή πλήθους κόσμου όχι μόνο από το Μαυρομμάτι αλλά και από τα γύρω χωριά. Μια εκδήλωση μνήμης που έχει καταξιωθεί σαν κορυφαία του Δήμου στη συνείδηση όλων των δημοτών, αλλά και των άλλων κατοίκων των Θεσσαλικών πόλεων.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Πέμπτη, 02 Μαΐου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ  ΕΥΧΕΤΑΙ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Ο Σύλλογος Βάλτου-Ξηρομέρου Ευρυτανίας, σε συνεργασία με την ΠΟΣΣ, γιορτάζει για την ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου

Πέμπτη, 02 Μαΐου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Η  Π.Ο.Σ.Σ  στις Γιορτές της Εξόδου στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου

Την Κυριακή των Βαϊων, 28 Απριλίου 2013, η Ιερή Πόλη  του Μεσολογγίου, φόρεσε τα γιορτινά της γιορτάζοντας την 186η επέτειο της  ηρωικής Εξόδου. Η Ηρωική Έξοδος του Μεσολογγίου αποτελεί ίσως την κορυφαία και την πιο συγκινητική στιγμή του Αγώνα της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας. Η έξοδος ήταν η κατάληξη ενός άνισου, με όρους αριθμητικής σύγκρισης, αγώνα μεταξύ των αναρίθμητων Τούρκων και λιγοστών Ελλήνων και φιλελλήνων υπερασπιστών της ιερής Πόλης του Μεσολογγίου.