Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ  Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας που θα γίνει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 8:30 μ.μ. στο κέντρο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ» που βρίσκεται στο 1ο χλμ Π.Ε.Ο Αλεξάνδρειας - Θεσσαλονίκης.

Θεματικές Ενότητες για το 26ο Οργανωτικό Συνέδριο

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Θεματικές Ενότητες για το 26ο Οργανωτικό Συνέδριο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Σύλλογοι - μέλη της Π.Ο.Σ.Σ. που ενδιαφέρονται να κάνουν εισηγήσεις στο 26ο Οργανωτικό Συνέδριο που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, όπως  σας έχουμε ενημερώσει από τον μήνα Σεπτέμβριο στέλνοντας email στους Συλλόγους θα πρέπει να κυμανθούν στις παρακάτω Θεματικές Ενότητες:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ¨Τα Κονάκια¨

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ¨Τα Κονάκια¨

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Τρικάλων ¨Τα Κονάκια¨, σας προσκαλεί στη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Παραδοσιακής Πίτας, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:30, στη Σαρακατσάνικη Γωνιά μας, στον συνοικισμό του Άγιου Οικουμενίου Τρικάλων.

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Με τιμή,
Το Δ.Σ

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Ως Σύλλογος Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης θα λάβουμε μέρος στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο για την Μακεδονία που λαμβάνει χώρα στις 20 Ιανουαρίου στην Αθήνα σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Σ. την οποία και ευχαριστούμε. Σύμφωνα με το παράδειγμα των προγόνων μας που πάντοτε αγωνιούσαν για τα εθνικά θέματα δεν πρέπει να σωπάσουμε μπροστά στην συμφωνία παραχάραξης της ιστορίας . Αλλά και ως νέοι άνθρωποι, ως το αύριο της Ελλάδας αισθανόμαστε την υποχρέωση να αντιτεθούμε στο ιστορικό αυτό λάθος και να εμποδίσουμε την μεγαλύτερη εθνική μας τραγωδία την σύγχρονη εποχή.

Κάλεσμα προτροπή στους Σαρακατσάνους το γένος βουλευτές να καταψηφίσουν την «Συμφωνία των Πρεσπών»

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Κάλεσμα  προτροπή στους Σαρακατσάνους το γένος  βουλευτές να καταψηφίσουν την  «Συμφωνία των Πρεσπών»

Με ανακοίνωση της η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων ( Π.Ο.Σ.Σ.) , που έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη, καλεί τους Σαρακατσάνους το γένος βουλευτές όχι μόνο να μην συμπαραταχθούν με εκείνους που συνθηκολόγησαν και εκποίησαν την ένδοξη ιστορία της Μακεδονίας, αλλά να εναντιωθούν ανοιχτά και να βρεθούν στο πλευρό της συντριπτικής πλειοψηφίας του κυρίαρχου και μόνου αρμόδιου να αποφασίσει Ελληνικού Λαού, με την ψήφο του οποίου εκλέχτηκαν βουλευτές και είναι, ως εκ τούτου, υποχρεωμένοι συνταγματικά να δώσουν αποδείξεις ότι παραμένουν αντιπρόσωποί του και ασκούν τις δικαιοδοσίες τους υπέρ του λαού.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Σ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Σ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων  (Π.Ο.Σ.Σ.) διοργανώνει εκδρομή σε συνεργασία με τους συλλόγους Σαρακατσαναίων της  Βορείου Ελλάδας, για το μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου , ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή το πρωί.

Παρακαλείσθε όσοι ενδιαφέρεσθε, να κλείσετε άμεσα  θέση  για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ  ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ήμασταν από τις πρώτες Ομοσπονδίες που στηρίξαμε δημόσια το ανεπανάληπτο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη και δικαιωθήκαμε.
Ως Σαρακατσαναίοι ήμασταν πρωτοπόροι και δηλώσαμε παρόν σε όλους τους αγώνες του Ελληνικού Έθνους για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων. Κρατήσαμε και θα συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά τον φλάμπουρα με τις ορθόδοξες χριστιανικές, εθνικές και ηθικές διαχρονικές μας αξίες.