Ανακοινώσεις

Το 39ον Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων θα το καλύψει η επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή Από τόπο σε τόπο του Χρήστου Μυλωνά

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Το 39ον  Πανελλήνιο  Αντάμωμα  Σαρακατσαναίων θα το καλύψει η επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή  Από τόπο σε τόπο  του Χρήστου Μυλωνά

Στα πλαίσια του 39ου Πανελλήνιου Ανταμώματος Σαρακατσαναίων, θα παραβρεθεί φέτος, η επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή ‘Από τόπο....σε τόπο’, που επιμελείται και παρουσιάζει, ο αγαπημένος Μουσικολόγος-Λαογράφος Χρήστος Μυλωνάς. Η εκπομπή ‘Από τόπο.... σε τόπο’, ( που ως γνωστόν, είναι πρώτη σε τηλεθέαση κάθε Κυριακή μεσημέρι σε Ελλάδα και σε Ομογένεια και η πλέον έγκυρη στο είδος της), προβάλλει με μοναδικό τρόπο, κάθε γωνιά του τόπου μας και αναδεικνύει τον Πολιτισμό και την Μουσική Παράδοση της Πατρίδας μας στην γνήσια μορφή της, ενώ παράλληλα, είναι το βήμα, όλων των τοπικών Συλλόγων της χώρας, που σοβαρά υπηρετούν την Πολιτιστική μας κληρονομιά .

Σαρακατσάνικο γλέντι ζωντανά στο Περτούλι, με την Ιωάννα Τσαούση

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Σαρακατσάνικο γλέντι ζωντανά στο Περτούλι, με την Ιωάννα Τσαούση

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων  Σαρακατσαναίων σε συνεργασία με την General Music παρουσιάζουν ένα C.D Ζωντανά στο Περτούλι, Σαρακατσάνικο γλέντι με την Ιωάννα Τσαούση με ζωντανή ηχογράφηση. Το CD είναι μία προσφορά της General Music και της εθελόντριας ερμηνεύτριας  Ιωάννας Τσαούση για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων.

Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής που πηγάζει από τη θέληση ενός ανθρώπου να προσφέρει ανιδιοτελώς στην κοινωνία.

Σαρακατσάνικο Γλέντι του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν Ημαθίας 'ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ'

Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Σαρακατσάνικο Γλέντι του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν Ημαθίας 'ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ'

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν Ημαθίας 'ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ' σας προσκαλεί στο γλέντι που διοργανώνει στο Στενήμαχο Ημαθίας το Σάββατο 8 Ιουνίου. Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε μαζί.

ΙΔΕΑ… ΒΙΩΜΑ… ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ… ΟΡΑΜΑ 1η Βιωματική Σαρακατσάνικη Μέρα..

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΙΔΕΑ… ΒΙΩΜΑ… ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ… ΟΡΑΜΑ  1η Βιωματική Σαρακατσάνικη Μέρα..

….η φύση έδεσε με την παράδοση και η ελπίδα με τον Θεό…

Η πρώτη βιωματική Σαρακατσάνικη ημέρα ήταν μια ευχάριστη, μεγάλη και θετική έκπληξη για όλους μας!!! Ήταν μία ημέρα ανάτασης, χαράς και βιώματος.

Γλέντι Νεολαίας του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Ν. Λάρισας «Ο Κατσαντώνης»

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Γλέντι Νεολαίας του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Ν. Λάρισας «Ο Κατσαντώνης»

Ο Σύνδεσμος Σαρακατσαναίων Ν.Λάρισας "Ο Κατσαντώνης" διοργανώνει το 10ο Γλέντι Νεολαίας ενόψει της λήξης της χορευτικής χρονιάς την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019, στο Κτήμα Δριστέλλα (7ο χλμ Λάρισας-Τυρνάβου),8.30μ.μ. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με γνήσια σαρακατσάνικα ακούσματα από την ορχήστρα του Σπύρου Μποκόρου με 4 από τους καλύτερους τραγουδιστές στο είδος τους και συγκεκριμένα τους Νίκο Γιαννακό, Γιάννη Γκόβαρη, Γιάννη Τσιάτσιο, Κώστα Γαρέφη.

Βραβεία για τους Αριστούχους Σαρακατσάνους μαθητές που πέτυχαν στα Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα κα τα το έτος 2018

Δευτέρα, 06 Μαΐου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Βραβεία για τους Αριστούχους Σαρακατσάνους μαθητές που πέτυχαν στα Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα κα τα το έτος 2018

Όπως έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων Βραβεύει αριστούχους μαθητές που έχουν πρωτεύσει, έτσι και φέτος  θα βραβεύσει τους τρεις πρώτους νέους, Σαρακατσάνους στην καταγωγή, που έχουν πρωτεύσει κατά την εισαγωγή τους το 2018 στα Ανώτατα και ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Στους αριστούχους Σαρακατσάνους μαθητές θα αποδοθούν βραβεία, και χρηματικό ποσό, που θα πραγματοποιηθεί από τους χορηγούς στο 39ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στα λιβάδια Περτουλίου.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ «Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ»

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ  «Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ»

Μετά την έκτακτη γενική συνέλευση της Κυριακής 14/4/2019 του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ με θέμα τον οικονομικό απολογισμό και την παραίτηση από την θέση του προέδρου κ.Παναγιώτη Κατσαρού και της ταμία κ. Όλγας Σούκια η νέα σύνθεση τού ΔΣ είναι η εξής: