Ανακοινώσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΄΄ ΝΙΑ ΒΟΥΛΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΙΡΟ΄΄

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΄΄ ΝΙΑ ΒΟΥΛΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΙΡΟ΄΄

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων και ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ΄΄ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄ σας προσκαλούν να συνταξιδέψουμε εκεί που το Ανείπωτο και το Απίστευτο μπορεί να συναντηθεί μαζί με μια κόκκινη κλωστή που περιμένει να ξετυλιχθεί…

Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Πρεβέζης

Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Θέμα: «Εκλογή νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πρεβέζης»

Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Πρεβέζης

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19.01.2020 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση στο χώρο της Σαρακατσάνικης Στάνης στα Φλάμπουρα  με θέματα τον απολογισμό του απερχομένου Δ. Σ. και την εκλογή των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου.  Ακολούθησε η διαδικασία για τη διενέργεια εκλογών, μετά τις οποίες  αναδείχτηκε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, το οποίο αποτελείται από τους:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ  Ν.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Την Κυριακή, 02/02/2020 στα γραφεία του συλλόγου (Σαρακατσάνικη Γωνιά) πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με το καταστατικό, η τακτική γενική συνέλευση με θέματα ημερήσιας διάταξης 1) τον απολογισμό Διοικητικών Πεπραγμένων και τον Οικονομικό Απολογισμό από το Δ.Σ, χρήσεως 2018 -2019, ανάγνωση της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, συζήτηση επ΄ αυτών και ψηφοφορία έγκρισης του Οικονομικού Απολογισμού και των Διοικητικών Πεπραγμένων της προαναφερόμενης χρήσεως και 2) Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών προς ανάδειξη καταστατικών οργάνων του Συλλόγου  για τα έτη 2020 έως 2021.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ»

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ»

Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας που θα γίνει το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 8:30 μ.μ. στο κέντρο «ΚΤΗΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ» που βρίσκεται στο 9ο χλμ Π.Ε.Ο Αλεξάνδρειας – Βέροιας (Καλοχώρι Ημαθίας).

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ ″ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ″

Μετά τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας που διεξήχθηκαν την Κυριακή  26 Ιανουαρίου  2020 , το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε την Tρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ ″ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ″

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Θήβας ''ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ'' σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:00 στην αίθουσα "ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ" Αγίας Τριάδας 28 ('Ανω Super market Α.Β. Bασιλόπουλος) και ώρα 20:00.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βασιλόκλουρα Μπουκβάλα 2020 Κορυφαίες στιγμές πολιτισμού, κοπή της πίτας των Συλλόγων Σαρακατσαναίων

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βασιλόκλουρα Μπουκβάλα 2020  Κορυφαίες στιγμές πολιτισμού, κοπή της πίτας των Συλλόγων Σαρακατσαναίων

Κορυφαίες στιγμές πολιτιστικών εκδηλώσεων, με κοινωνικό μήνυμα ενίσχυσης των σχολείων της Ελληνικής Μειονότητας της  Βορείου Ηπείρου, το διήμερο 11-12 Ιανουαρίου 2020 στη κοπή πίτας Βασιλόκλουρα - Μπουκβάλα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελευθέριου-Κορδελιού και Εύοσμου Θεσσαλονίκης .