Ανακοινώσεις

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πρεβέζης ΑΝΑΒΑΛΕΙ τον ετήσιο χορό του

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πρεβέζης λαμβάνοντας υπόψη και σεβόμενος τις οδηγίες των αρμοδίων Αρχών για τις εξελίξεις στην χώρα μας, σχετικά με την εξάπλωση του ιού Govid-19, και μετά από συζήτηση με τα μέλη του την Κυριακή 8/3/2020 στη Σαρακατσάνικη Στάνη στα Φλάμπουρα, σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να ΑΝΑΒΑΛΕΙ τον ετήσιο χορό που ήταν προγραμματισμένος για τις 21/03/2020.

Δελτίο Τύπου Σ. Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου Σ. Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ΄΄ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ''. Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές, με πολύ μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας και την ίδια μέρα συνήλθαν τα εκλεγμένα μέλη και συναποφάσισαν τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Σ.Ν. ΜΑΓΗΣΙΑΣ

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Σ.Ν. ΜΑΓΗΣΙΑΣ

Με Ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Μαγνησίας.

Την Κυριακή 8-3-2020 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές και τα εκλεγμένα μέλη συνεδρίασαν για την σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο απαρτίζεται ως εξής:

Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.)

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020. Υπογράφει σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.)

Σ.Σ.Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σ.Σ.Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ΄΄ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄ προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην τακτική γενική συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Σ.Σ. Εκδήλωση Παρουσίασης του 1ου τόμου του Βιβλίου της Συλλογής Παραμυθιών στην Σαρακατσάνικη Λαλιά.

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  Π.Ο.Σ.Σ. Εκδήλωση Παρουσίασης του  1ου  τόμου του Βιβλίου της  Συλλογής  Παραμυθιών στην  Σαρακατσάνικη Λαλιά.

Σκοπός αυτής της προσπάθειας πέρα από την καταγραφή των παραμυθιών για την διάσωση τους, είναι να δοθεί η δυνατότητα στην νέα γενιά των Σαρακατσαναίων να γευτεί τους χυμούς μιας άλλης ζωής.

Σε μια όμορφη εκδήλωση με πλήθος κόσμου , που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας «Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ» την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 17:30 μ.μ στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης, έγινε η παρουσίαση της συλλογής Παραμυθιών στη Σαρακατσάνικη λαλιά με  τίτλο:  «ΝΙΑ ΒΟΥΛΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΙΡΟ» σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλογών Σαρακατσαναίων  ( Π.Ο.Σ.Σ.) .

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ΄΄Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄ σας προσκαλούν στον ετήσιο χορό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:30 στην αίθουσα δεξιώσεων ΘΕΑΜΑ στο 2ο χιλ της Π.Ε.Ο Κατερίνης- Θεσ/νικης.