Ανακοινώσεις

Ευχαριστήρια Επιστολή του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων στους Συντελεστές της 1ης Σαρακατσάνικης Βιωματικής Κατασκήνωση

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Ευχαριστήρια Επιστολή του Δ.Σ. της  Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων στους Συντελεστές της 1ης Σαρακατσάνικης Βιωματικής Κατασκήνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην 1η Σαρακατσάνικη Βιωματική Κατασκήνωση για παιδιά, που πραγματοποιήθηκε από τις 20  έως τις 27 Αυγούστου  σε ειδυλλιακό περιβάλλον, στην Κρυοπηγή Κασσανδρείας Χαλκιδικής για την επιτυχία που σημείωσε.

Αρχικά τους ιδιοκτήτες της Κατασκήνωσης Yuppicamp και ιδιαίτερα τον κύριο Τιμπλαλέξη  Αχιλλέα  εκ των ιδιοκτητών που φιλοξένησε αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα.

Ανεκτίμητη εμπειρία και παιδεία για μικρούς και μεγάλους η πρώτη Σαρακατσάνικη βιωματική κατασκήνωση Αναβαθμός και στερεή βάση για ασφαλή πορεία

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Η επιτυχία εγγυάται την καθιέρωσή της ως θεσμού, με πρωταγωνιστές τα παιδιά μας κι’ εμάς τους ίδιους, όπως ακριβώς πρέπει να πορευτούμε στο μέλλον.

Μία από τις πιο πρωτοποριακές και πιο φωτεινές δράσεις της Ομοσπονδίας μας, αποτέλεσε η επίκαιρη και πολλαπλά χρήσιμη πρωτοβουλία μας να οργανώσουμε, στο χώρο της Χαλκιδικής, την πρώτη πιλοτική βιωματική σαρακατσάνικη κατασκήνωση, για τα παιδιά των οικογενειών των συλλόγων μας, ηλικίας από 6 έως 16 ετών.

Σταυραετός Σύλλογος Σαρακατσαναίων - 3ο Φθινοπωρινό γλέντι

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Σταυραετός Σύλλογος Σαρακατσαναίων - 3ο Φθινοπωρινό γλέντι

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου σας προσκαλεί στο Τρίτο Φθινοπωρινό Σαρακατσάνικο Γλέντι. Σας περιμένουμε όλους στο 3ο Φθινοπωρινό γλέντι που διοργανώνεται και θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο επί της οδού Κατσαντώνη.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι τα Markis food.

11ο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στα "Χειμαδιά"

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Syl Prevezis 11 abtamwma cheimadia prosklisi

‘’Πρώτη Βιωματική Σαρακατσάνικη Κατ/ση . Μία κατασκήνωση διαφορετική από τις άλλες . ‘’ (Πάρε μαζί σου)

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Επειδή ο καιρός πλησίασε για την απόλυτη υλοποίηση της 1ης Βιωματικής Παιδαγωγικής Σαρακατσάνικης Κατασκήνωσης οι αγαπημένοι μας επισκέπτες (παιδιά) θα πρέπει να έχουν μαζί τους, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Κατσαντώνεια 2018. Σπηλιά Κατσαντώνη Σύχνικο Αγράφων

Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Κατσαντώνεια  2018. Σπηλιά Κατσαντώνη Σύχνικο Αγράφων

Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.) τιμούμε και φέτος την μνήμη του Σταυραετού των Αγράφων << Αντώνη Κατσαντώνη.>> Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σαρακατσαναίων Θα  εκπροσωπήσει επάξια για ακόμη μια φορά , ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Βάλτου- Ξηρομέρου και Ευρυτανίας οι Σταυραετοί των Αγράφων.

Οι Σταυραετοί των Αγράφων 16ο Γνήσιο Σαρακατσάνικο Αντάμωμα, στα Κέδρα Ευρυτανίας

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Βάλτου Ξηρομέρου Ευρατανίας "Οι Σταυραετοί των Αγράφων", μάς προσκαλεί στο 16ο Γνήσιο Σαρακατσάνικο Αντάμωμα, στα Κέδρα Ευρυτανίας, 11 και 12 Αυγούστου να διασκεδάσουμε.