Ανακοινώσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. στο σύλλογο Σαρακατσαναίων Θήβας "Τα Κονάκια"

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. στο σύλλογο Σαρακατσαναίων Θήβας

Το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων συγχαίρει θερμά το σύλλογο Σαρακατσαναίων της Θήβας και τους αθλητές του για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν στον χώρο του αθλητισμού.Επίσης, τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. θέλουν να συγχαρούν το Δ.Σ. του συλλόγου για την πολύ σπουδαία δουλειά που κάνουν τόσο για την συνέχιση

Επίσκεψη της Π.Ο.Σ.Σ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Επίσκεψη της Π.Ο.Σ.Σ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 κλιμάκιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων υπό τον πρόεδρο κ. Μουτσιάνα Γεώργιο και τους κ. Βασιλούδη Χρήστο, Καρυώτη Αθανάσιο και Γκόγκο Γεώργιο, πραγματοποίησε επίσκεψη στο κτίριο της Περιφέρειας Kεντρικής Μακεδονίας όπου είχαν προγραμματισμένη συνάντηση με τον περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη και με τον αναπληρωτή περιφερειάρχη κ. Διονύση Ψωμιάδη.

"Eπανασύσταση του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Φοιτητών Αθηνών"

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Με πρωτοβουλία των μελών του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.), ξεκίνησε η προσπάθεια επανασύστασης και επαναλειτουργίας ενός ιστορικού συλλόγου, του συλλόγου Σαρακατσαναίων φοιτητών των Αθηνών.

Πρόσκληση για την εκδήλωση "ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 100"

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Πρόσκληση για την εκδήλωση

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων καλεί όλους τους Σαρακατσαναίους της Θεσσαλονίκης και των κοντινών πόλεων της Μακεδονίας να παρευρεθούν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, ώρα 4.00 μμ στην πλατεία Ναυαρίνου στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Σ.

Συνάντηση της Π.Ο.Σ.Σ με θέμα την εκδήλωση στο Α.Π.Θ για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Μακεδονίας

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις

Συνάντηση της Π.Ο.Σ.Σ με θέμα την εκδήλωση στο Α.Π.Θ για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Μακεδονίας

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Π.Ο.Σ.Σ. στη Θεσσαλονίκη μελών του Δ.Σ της Ομοσπονδίας ( Μουτσιάνας Ν. Γεώργιος, Κυργιάννης Κωνσταντίνος, Βασιλούδης Χρήστος, Καρυώτης Αθανάσιος) με τους κ. Γιαννιώτη Θεόδωρο(επίτιμος πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Σ.), Κουτσοκώστα Ιωάννη, Γαρούφα Δημήτριο και Γαλατά Αθανάσιο) ύστερα από πρόσκληση του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ..

"ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 100"

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. με τους χοροδιδασκάλους των 4 συλλόγων Σαρακατσαναίων της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης(Φοιτητών, Ένωσης, Λαγκαδά, Κορδελιού) με σκοπό

Συνεδρίαση της Π.Ο.Σ.Σ.12-09-2012

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Συνεδρίαση της Π.Ο.Σ.Σ.12-09-2012

Την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 5:00 μμ, έλαβε χώρα στα γραφεία της Π.Ο.Σ.Σ. στη Θεσσαλονίκη διοικητικό συμβούλιο κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου κ. Μουτσιάνα Γεωργίου στα μέλη που απαρτίζουν το συμβούλιο.