Ανακοινώσεις

Σε ζωντανή μετάδοση η εκδήλωση-ομιλία του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης

Κυριακή, 07 Απριλίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Σε ζωντανή μετάδοση η εκδήλωση-ομιλία  του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 21.00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: "Κατασκευή της Σαρακατσάνικης Καλύβας". Η ομιλία θα γίνει από την κυρία Κωνσταντίνα Καραλή, Αρχιτέκτων Μηχανικός Α.Π.Θ. MSc, πρώην γραμματέα του συλλόγου. Η ομιλία θα περιλαμβάνει την προβολή οπτικοακουστικού υλικού.

Την εκδήλωση-ομιλία διοργανώνει ο Σ.Σ.Φ.Θ «Ο ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ» και μπορείτε να την παρακολουθήσετε, ηχητικά, σε ζωντανή μετάδοση από το διαδικτυακό ραδιόφωνο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων.

Βραβεία Ρουπακιά - Μπασδάνη

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Vraveia

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι κύριοι Ρουπακιάς Ιωάννης, εργολάβος τεχνικών έργων, και Μπασδάνης Γεώργιος, καθηγητής χειρουργικής Α.Π.Θ., προσφέρουν χρηματικό ποσό ως επιβράβευση στα δύο Σαρακατσανόπουλα που εισήχθησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με τον ανώτατο βαθμό πρόσβασης. Ο μεγαλύτερος βαθμός προσβασης βραβεύεται από τον κύριο Ρουπακιά Ιωάννη και ο δεύτερος μεγαλύτερος βαθμός πρόσβασης από τον κύριο Μπασδάνη Γεώργιο.

Δελτίο τύπου για το 23ο Οργανωτικό Συνέδριο

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Το τριήμερο 29-30-31 Μαρτίου έλαβε χώρα στην πόλη της Λάρισας το 23ο  πανελλήνιο οργανωτικό συνέδριο συλλόγων Σαρακατσαναίων. Το συνέδριο οργάνωσε ο σύνδεσμος Σαρακατσαναίων Νομού Λάρισας «ο Κατσαντώνης» με συνδιοργανωτή την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.).

Δείτε ζωντανά το 23o Οργανωτικό Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσαναίων

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Δείτε ζωντανά το 23o Οργανωτικό Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσαναίων

Το Σάββατο 30/03/2013 δείτε και ακούστε ζωντανά από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 15:00 μ.μ. μέσω του ραδιοφώνου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων,το 23ο Οργανωτικό Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσαναίων που διεξάγεται στην πόλη της Λάρισας καθώς και συνεντεύξεις των συντελεστών του.. Η μετάδοση του Συνεδρίου είναι μία προσφορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων για τους Σαρακατσάνους της Ελλάδος και της Διασποράς!

23ο Πανελλήνιο Οργανωτικό Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσαναίων - Πρόσκληση - Πρόγραμμα

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων σας προσκαλεί στο 23ο Οργανωτικό Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσαναίων το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 έως 31 Μαρτίου 2013 στην Λάρισα. Περισσότερες λεπτομέρειες στο πρόγραμμα της εκδήλωσης παρακάτω.

Ζωντανά ο χορός του Σ.Σ.Φ.Θ «ο Λεπενιώτης» στο Ραδιόφωνο της Π.Ο.Σ.Σ.

Σάββατο, 09 Μαρτίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις

Ζωντανά  ο χορός του Σ.Σ.Φ.Θ «ο Λεπενιώτης» στο Ραδιόφωνο της Π.Ο.Σ.Σ.

Το Σάββατο 9/3/13 στις 21:30, ακούστε ζωντανά από το ραδιόφωνο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων τον ανοιξιάτικο χορό του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης ο Λεπενιώτης στο e-sarakatsanos.gr. Επίσης μπορείτε να δείτε ζωντανά τον χορό μέσω live streaming από το λινκ http://sarakatsanostv.listen2myradio.com/
Τραγουδούν: Κώστας Νάκας, Βασίλης Σερμπέζης, Νίκος Γιαννακός, Σταύρος Μπόνιας

Στο κλαρίνο: Κώστας Τζελέπης