Ανακοινώσεις

Κοινή συνδιάσκεψη Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. με συλλόγους Σαρακατσαναίων της Θεσσαλίας με θέμα: «Το 33ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στο Περτούλι»

Κυριακή, 28 Απριλίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Κοινή συνδιάσκεψη Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. με συλλόγους Σαρακατσαναίων της Θεσσαλίας με θέμα: «Το 33ο  Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων στο Περτούλι»

Την Παρασκευή 26 Απριλίου τα μέλη Δ.Σ. της Ομοσπονδίας συναντήθηκε με μέλη των συλλόγων Σαρακατσαναίων Τρικάλων, Λαρίσας, Καρδίτσας, Ελασσόνας, Σούρπης, Μαγνησίας, Φαρσάλων στα γραφεία του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν Τρικάλων, στον ιδιόκτητο εξωτερικό χώρο του συλλόγου λίγο έξω από την πόλη των Τρικάλων. Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθούν οργανωτικά θέματα του ανταμώματος όσον αφορά τις τριήμερες εκδηλώσεις και τι θα περιλαμβάνουν, πού θα αφιερωθεί το φετινό αντάμωμα κ.α. Όλα τα παρευρισκόμενα μέλη ανέπτυξαν το σκεπτικό τους και τις προτάσεις τους οι οποίες, στην πλειψηφία τους, ήταν καινοτόμες και κυρίως υλοποιήσημες, τις οποίες θα λάβει σοβαρά υπόψη το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Συνάντηση της Π.Ο.Σ.Σ. με τοπικούς φορείς στα Τρίκαλα ενόψει του 33ου ανταμώματος στα περτουλιώτικα λιβάδια

Κυριακή, 28 Απριλίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Συνάντηση της Π.Ο.Σ.Σ. με τοπικούς φορείς  στα Τρίκαλα ενόψει του 33ου  ανταμώματος στα περτουλιώτικα λιβάδια

Την Παρασκευή 26 Απριλίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μελών του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων στα Τρίκαλα με σκοπό την καλύτερη οργάνωση του φετινού ανταμώματος στο Περτούλι.

Η Π.Ο.Σ.Σ. στηρίζει τους χορηγούς επικοινωνίας

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Η Π.Ο.Σ.Σ. στηρίζει τους χορηγούς επικοινωνίας

 

Χορός του Studio3

Αγώνες τοξοβολίας στην Θήβα

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Αγώνες τοξοβολίας στην Θήβα

Το Σάββατο και τη Κυριακή 13 & 14 Απριλίου 2013 διεξήχθησαν αγώνα Α΄& Β΄αγωνιστικής κατηγορίας Ανοιχτού Χώρου ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών/ Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων ολυμπιακού & σύνθετου τόξουκαι του αγώνα Ανοιχτού Χώρου Παίδων – Κορασίδων / Παμπαίδων – Πανκορασίδων / Παμπαίδων Β΄ - Πανκορασίδων Β΄ολυμπιακού & σύνθετου τόξου, που διεξήχθει στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου Αττικής.

Συνάντηση Π.Ο.Σ.Σ.- Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Κιλκίς

Κυριακή, 14 Απριλίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Συνάντηση Π.Ο.Σ.Σ.- Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Κιλκίς

Την Πέμπτη 11 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων με μέλη του νέου Δ.Σ του συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Κιλκίς  «Ο Φλάμπουρας» καθώς και πρών μέλη του συλλόγου. Η συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία του συλλόγου μέσα σε πολύ ευχάριστο και φιλικό κλίμα.

Το Studio3 κοντά στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων

Κυριακή, 14 Απριλίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Το Studio3 κοντά στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων

Το Studio3 ως χορηγός επικοινωνίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων, στην προσπάθεια του να αναδείξει το έργο και τις προσπάθειες που κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία και με αφορμή το 23ο Οργανωτικό Συνέδριο που έλαβε χώρα στην πόλη της Λάρισας το τριήμερο 29-30-31/3/2013, διοργανώνει συνέντευξη τύπου διάρκειας δύο ωρών με οικοδεσπότη τον Απόστολο Φίλη, διευθυντή και ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού Studio3, και καλεσμένους το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και κάποιους απο τους συντελεστές του Συνεδρίου. 

Ειδικό αφιέρωμα από τον τηλεοπτικό σταθμό DION Κατερίνης.

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Ειδικό αφιέρωμα από τον τηλεοπτικό σταθμό DION Κατερίνης.

Ο τηλεοπτικός σταθμός DION Κατερίνης, ο οποίος ειναι χορηγός επικοινωνίας της ομοσπονδίας, θα παρουσιάσει σε ειδικό αφιέρωμα την Κυριακή 13 Απριλίου και ώρα 4 μ.μ. στην  πολιτιστική εκπομπή “Αχ  Ελλάδα  σ’αγαπώ…” του κ. Τσολερίδη, την εκδήλωση της Π.Ο.Σ.Σ. «Η απελευθέρωση τις Μακεδονίας και οι Σαρακατσάνοι». Η συγκεκριμένη εκδήλωση  έγινε τον Νοέμβριο 2012 στην αίθουσα τελετών  Α.Π.Θ. στην Θεσσαλονίκη.